Welcome to the web side!

Vrajitorie online

Se spune că o poză face cât o mie de cuvinte. Noi credem însă că un website frumos face cât altele 100 construite pe grabă și cu resurse limitate. Pagina asta frumoasă are două secțiuni:
– în prima secțiune vom posta tot timpul ultimele proiecte.
– în cea de-a doua secțiune vom posta tot timpul celelalte website-uri livrate de noi de-a lungul timpului.
Pagina se numește vrăjitorie online deoarece asta ne-a spus un client că facem. Reacția a avut-o când și-a văzut website-ul gata.
Aruncă un ochi, vezi o vrăjitorie și după aceea fă o incantație.

Web Design Echipamente Converting

Acest website a fost refăcut din temelii și este unul dintre cele mai frumoase proiecte la care am lucrat. Suntem 150% siguri de faptul că nu mai există un asemenea website în zona de comercializare de echipamente și piese de schimb industriale.
Dă un click aici ca să îl vezi!

Web Design Label Print

Acesta este probabil cel mai frumos website din industria tipografică din România. Nicăieri nu vei mai găsi o asemenea abordare de culori, interactivitate și inovație.
Website-ul il poti vizita aici!

Web Design Eventhuse

Ni s-a cerut să trecem un website vechi, urât și neprietenos de pe Drupal pe WordPress. Am făcut-o! După ce l-am mutat, l-am și refăcut din temelii și am inovat cât de mult am putut. Astăzi, adevăratul "Stag do Bucharest" Master are un website care redefineste distracția!
Stag Do? Dă click aici!

Web Design Stone Guru London

Stone Guru este probabil cel mai fain și interesant client pe care îl avem. Recent, am refăcut stone-guru.co.uk pentru că ne-am dorit un website animat, încântător pe varianta desktop și ușor pe versiunea mobile. Rezultatul îl poți vedea dând click mai jos.
Ai o bucată de marmură și ești în Londra? Stone Guru e soluția că marmura ta să arate ca nouă din nou!
Floor Restoration London

Web Development Kulttur Configurator Uși

Acesta nu este un webiste ci este o aplicație. Rolul ei este acela de a face viața ușoară acelor clienți care au o viziune despre ce uși interior sau uși exterior își doresc. Kulttur este unul dintre vânzătorii de top de uși și ferestre din România și evident, ei au ales să ne acorde nouă încrederea de a le dezvolta acest configurator custom.
Configureză-ți ușa!

Summary
Web Development
Service Type
Web Development
Provider Name
Magic 5,
Bvd. Independentei,Ploiesti,Prahova-100028,
Telephone No.+40742543345
Area
worldwide
Description
Web development. Portofoliu.

Pin It on Pinterest