Portofoliu Web Design

Ultimele noastre 5 proiecte

01

Eventhuse

Iti doresti o escapada inainte sa spui un „Da” hotarat in fata ofiterului de stare civila? Normal ca iti doresti! Acesta este motivul pentru care Eventhuse este probabil unul dintre cei mai populari Stag Party Organizers din lume. De acum si cu un website nou nout marca Magic 5!

Vezi Proiectul Live

02

Tina Olari

Cel mai elegant si natural designer din Romania are de ceva vreme si unul dintre cele mai elegante si fluide website-uri de prezenetare. Ne-am dat peste cap ca sa ne putem accesa latura feminina si astfel sa putem livra un proiect pe care noi il consideram de mare impact!

Vezi Proiectul Live

03

Configurator Usi de Exterior

Prietenul nostru de la Kulttur.ro are incepand din acest an, una dintre cele mai interesante instrumente online: un confirgurator de usi de exterior. Asa ca, daca erai in cautarea unei usi de exterior customizata pentru proiectul tau imobliar, acum o poti configura dupa bunul plac.

Vezi Proiectul Live

04

Echipamente Converting

Cei de la Resurse Technology sunt probabil cei mai proeficienti oameni in materie de echipamente converting si alte piese de schimb pentru Industrie. Si-au asumat impreuna cu noi un pas inainte in ceea ce priveste maniera de prezentare online. Iata ce a iesit.

Vezi Proiectul Live

05

TCM Tuning

Probabil unul dintre cei mai importanti fabricanti de cai putere de pe la noi. Oamenii astia au pus pe drumurile tarii pana acum cateva sutem de mii de cai putere. Vrei mai multi cai? Cauta-i! Caii pe care ii cauti sunt in herghelia de la TCM Tuning.

Vezi Proiectul Live

Hai sa ne cunoastem!
Say Hello!

Acum ai vazut o particica din portofoliul nostru. Speram ca ti-ai dat seama ca nu ne multumim cu putin si avem asteptari mari de la proiectele de web design pe care le lansam. Intra in contact cu noi daca ai o idee buna si vrei ceva customizat pentru nevoiel tale.

Pin It on Pinterest

Share This