Welcome to the web side!

Bine ai ajuns la noi in bârlog

Cine suntem, ce facem, cum de facem ceea ce facem și de mai ales de ce facem? Află din rândurile de mai jos. Te invităm într-o scurtă incursiune în lumea unor minți care nu cred în limite sau basme în care eroul principal nu moare la final. Echilibrăm infintul și nu avem nevoie de pietre filozofale pentru a ne pune în operă magia online. Noi suntem Magic 5 și aceasta este povestea noastră, cu tot cu dragoni!
PeSeu: pozele de mai jos sunt opera lui #Bob. A zis că trebuie să fim și noi mai serioși, drept urmare am ieșit aproape criminali.

TEDDY - Code Warlock

Pe lumea asta sunt două tipuri de programtori: progrmatorii înnascuti să facă asta, programatorii care au învățat să facă asta și Teddy. Dacă programarea și web design-ul ar fi filme de-ale Hamsetrului, atunci Teddy ar fi acest Ron Jeremy. A terminat conservatorul, îi plac manelele și cântecele de jale, are o echipă de 5 prieteni imaginari pe care-i ceartă aproape zilnic și scoate pixeli și soluții de acolo de unde alții se împotmolesc și nu vor să meargă mai departe.

COSMIN - Pixel High Priest

Cine-a zis că nu există îmblanzitori de dragoni, nu l-a cunoscut pe Cosmin. Într-o joi, prin 2017, când a tras prima linie de cod la Magic 5, și-a jurat că o să ajungă pe culmile traficului. Mai prolific decât Pablo Escobar și mai cu tupeu decât Salvatore Bonanno, Cosmin împarte linii în stânga și în dreapta de zici că-l doare’n php de lume, reguli și normalitate. Tocmai pentru că a ajuns să cunoască liniile atât de bine, codul lui este unul care se apropie de subiect de teză la mate info.

VLAD - Black-belt magician

Vlad este singurul om din lumea asta care așteaptă cu nerăbdare ultimul episod din Tânăr și neliniștit. Vlad codează atât de bine încât el nu mai poartă gleznele la vedere ci a trecut la next level și poartă șoarecul electronic și cu fir la vedere. Este îndrăgit de toate fanele Magic 5 deoarece semințele nu le scuipă pe jos, nu înjură în trafic și iubește cățelușii mici, pufoși, jucăuși și de rasă pură că țuica de prune epice.

IONUT - PHP Magician

Cândva, undeva, cineva își punea o întrebare existențială prin care sintetiza toate statusurile pline de tâlc de pe Facebook. Acela nu era Ionuț, pentru că pe Ionuț nu-l interesează aceste can-can-isme. Dacă s-ar face glume despre programare, ar trebui să treacă înainte să fie lansate în stratosferă pe la Ionuț pentru validare.  E nevoie de doi programatori juniori și un senior că să poată să înceapă să înțeleagă ceea ce Ionuț consideră absolut normal.

ANDU - Dragon Trainer

Andu este fix genul de om pe care-l dai afară pe ușă și îți intră înapoi în casă pe geam. Martorii lui Iehova îl caută frecvent pentru a lua lecții de sales de la el. Se spune că el este de vină pentru tot PR-ul lui Ron Jeremy iar faptul că astăzi Tibi Ușeriu este mai cunoscut decât Chuck Norris se datorează faptului că acesta din urmă a uitat să-i plătească o factură lui Andu și acesta s-a supărat pe el. Încă nu i-a trecut.

ALEXANDRA - Spell Keeper

O cunoști pe Ana a lui Manole? Îți mai aduci aminte cum s-a lăsat ea zidită doar „Că să fie bine”?
Bun. Alexandra nu are nimic în comun cu Ana și nici nu-i place nici zidăria și nici dramă. Îi place însă să construiască texte, să facă magie în social media și să se joace jocuri….nu din alea de societate.
Noi îi admirăm curajul de a se ambiționa să fie fată într-un colectiv aproape exclusiv format din magicieni creativi…chiar și verbal.

MARIUS - Lead Magician

Umblă vorba-n târg că Marius s-a dus o singură dată la vot. A fost un moment epic deoarece „Maria, dragostea mea…” a pierdut. (L.O.L) Din cauza lui niște cercetători americani (d’oah) au făcut studii și au aflat că cu cât înjuri mai mult, cu atât ai idei mai crețe. Dacă vrei să afli cum poți folosi un castravete în conjuncție cu o linie de PHP că să-ți iasă o campanie de marketing care să și vândă, atunci da-i un mail lui Marius.

Programare | Nu pistol cu apă

Acum că ai aflat cine îți răspunde la mailuri târziu în noapte, a venit și momentul să îți spunem cu ce ne ocupăm zi de zi în timp ce uzăm parchetul din bârlog. Spre nemulțumirea multora, nu vom folosi termeni tehnici deoarece aceia sunt caracteristici altor tipuri de companii.

Te facem să areti bine

Nu, nu cu degetul. Îți luăm logo-ul acela făcut de niște indieni și comandat pe net și îți facem unul frumos care să vorbească cu cei pe care îi adresezi.

Web Design din ăla bun

Sunt atât de mulți web designeri în lume încât credem că sunt mai mulți decât raperii de pe YouToube. La fel că și acolo însă, sunt doar câțiva care au milioane de vizualizări. Tu unde vrei să dai subscribe?

Optimizari de motoare

Motoare de căutare. Îți optimizăm website-ul la nivel de SEO On site (adică îl facem să fie prietenos cu Goagăl). Nu erijăm în experți SEO deoarece avem prieteni care știu să facă asta muuult mai bine decât noi. Trebuie doar să ne întrebi.

h
Scriem conținut

Ești în pană de cuvinte sau nu le ai pe toate la tine? Ai vrea să faci și tu o postare din aia faină pe Facebook dar nu-ți vine? Te ajutăm noi, doar să ajungem să fim în filmul tău. Ți-am mai zis că ne dăm doctoratul în vreo 20 de domenii?

Concepem Aplicații Online

Nu, nu-s din alea care costă o gălăgie de bani și pe care le descarci din Gogăl Play ci sunt genul de programele frumoase care chiar îi ajută pe clienții tăi să interacționeze cu tine și afacerea ta. Și astea costă mult, dar nu urlă.

Web Design Atipic

Când credeai că le-ai văzut pe toate în online, dai peste pagina noastră de portofoliu. Nu, noi nu credem că „trebuie” să ai un website ci credem că ar fi frumos să ai un website fix ca tine, ca afacerea ta, cum ți-l dorești.

Titlu despre web design

Aici trebuia să scriem cât suntem noi de nemaipomeniți, de geniali, de ce să lucrezi cu noi și nu cu alții, alea, alea. No’ șoc și groază, nu o să scriem așa ceva. Suntem de principiul că într-o relație în care se naște un website sunt implicate minim două părți, iar cei care își doresc să lucreze cu noi știu de ce vor să o facă. Nu suntem ieftini, nu promitem nici marea și nici sărea și nici nu dăm termene pe care să nu le putem respecta. Nu suntem buricul pământului și acceptăm că există alții mult mai buni că noi….însă mai apropiați de ceea ce își dorești tu cu adevărat îți promitem că nu e nimeni.

Argumente de vânzare

Aici trebuie să punem iarăși un alt text care să te convingă pe tine să iei legătura cu noi. Cifrele, deși sunt pe bune, au doar rolul de a te convinge și mai mult. Uite ce fain se animează.

Website-uri livrate

Website-uri Custom

Clienți de la deschidere

Țări în care am livrat proiecte

Ultimele noastre proiecte web

Noi suntem ca vinul roșu: pe măsură ce trece timpul devenim mai fructati și mai valoroși. Așa e și cu proiectele noastre. Ultimele proiecte sunt tot timpul cele mai de impact, așa că nu te costă nimic să arunci un ochi peste ele.

Ce zic alții despre noi

Nimic nu-i mai simpatic decât să-i lași pe alții să vorbească despre tine. Mai jos sunt doar câteva din zecile de recenzii pe care le-am primit prin grația celor care ne-au acordat încredere.

O firma cu oameni pregatiti si apti sa iti ridice afacerea la nivel inalt!
Recomandam cu incredere !

Lavinia Boca

CEO , Resurse Technology

Excepționali. Diferiți. Rapizi. Prietenoși! Mi-a plăcut că răspundeți imediat la e-mailuri, întotdeauna! Și că ați fost foarte creativi, și v-ați ocupat voi de tot, doar v-am zis ce aș vrea de la site și ați apărut și cu poze, texte, cum să arate… Și chiar a ieșit super! Mulțumesc mult și succes în continuare!

Iulian Butoi

CEO, DiZeMaNePe

Comunicare ireprosabila, creativitate si oameni excelenti.
Sunteti meseriasi…keep up the good work, guys.

Vlad Ghinoiu

Producer, Radio Prahova

Ne-am văzut, ne-am plăcut, ce rămâne de făcut?

Am putea să scriem file de poveste mai dihai că în Făt Frumos și probabil ți-ar face plăcere să citești mai departe, însă ca orice vrajă simpatică totul ajunge la un final. Așa și noi cu toată descrierea bârlogului nostru și al echipei. Suntem cum suntem și ne place așa. Nu avem nevoie nici de confirmări și nici să facem afirmații pe care nu le putem duce în spate doar că să dăm bine.

Vrei să te cunoști cu noi? Crezi că putem să te ajutăm, să ne dăm cu părerea sau doar să ne faci cinste cu o cafea bună? Nimic mai simplu! Tot ceea ce trebuie să faci este să ne dai un semn. Îți promitem că datele tale de contact vor sta la noi pe servere doar atâta timp cât ne va lua să îți răspundem (de regulă câteva minute) după care acestea vor fi șterse. Nu ne place nici spam-ul și nici să trimitem „newslettere” și mai mult de atât: nu ne plac cei care o fac fără să ceară voie înainte.

Hai să lucrăm împreună!

Proiectul tău – provocarea nostră. Îți stăm la dispoziție în limita disponibilității cu soluții pe care noi le considerăm ca fiind cele mai bune. Tot ceea ce trebuie să faci este să intri în contact cu noi. Dragonii aplaudă deja de fericire înainte să apuci tu să apeși pe butonul „Trimite!”


Pentru asta dispun de un buget în valoare de:
Disclaimer: Înainte de a ne trimite datele tale de contact, ia în considerare faptul că trebuie să citești Termenii și Condițiile noastre şi Politica de confidenţialitate, plus că îți promitem pe această cale că aceste date nu vor fi păstrate, prelucrate sau înstrăinate ci vor fi folosite o singură dată pentru a te contacta ca urmare a solicitării tale.

În acest caz ne puteți lasa un email la adresa hey@mg5.ro sau ne puteti suna la numarul de telefon 0729 72 72 32

Summary

Pin It on Pinterest